Eurooppanuorten hankekoordinaattoriksi Saana Ylikruuvi

Kuvassa Saana Ylikruuvi

Eurooppanuorten hankekoordinaattoriksi Saana Ylikruuvi

10.3.2022

Eurooppanuorten liittohallitus on valinnut kokouksessaan 3/2022 Eurooppanuorten hankekoordinaattoriksi humanististen tieteiden kandidaatti Saana Ylikruuvin. Ylikruuvi on aiemmin työskennellyt Fingo ry:n projektipäällikkönä ja toiminut mm. Turun yliopiston ylioppilaskunnan edustajiston ja Suomen Opettajaksi Opiskelevien Liitto SOOLin puheenjohtajana.

“Olen todella innoissani hankekoordinaattorin tehtävästä! Ihanaa päästä edistämään eurooppalaisuutta Suomessa ja haastamaan itseäni hieman uudenlaisten juttujen parissa.” Ylikruuvi iloitsee.

Eurooppanuoret sai kuluvalle vuodelle kaksi hankerahoitusta Ulkoministeriön Eurooppatiedotuksesta sekä Erasmus+ kumppanuushankkeen. Hankkeet muodostavat merkittävän osan Eurooppanuorten vuoden 2022 budjetista. Hankekoordinaattorilla on kokonaisvaltainen vetovastuu näistä hankkeista.

“Saanalla on vakuuttavaa osaamista järjestö- ja hanketoiminnasta. Toivotamme hänet lämpimästi tervetulleeksi työyhteisöömme.” kommentoi Eurooppanuorten puheenjohtaja Risto Rajala.

Ylikruuvi aloitti tehtävässään 10.3.2022.

Lisätietoja:

Saana Ylikruuvi
Hankekoordinaattori
[email protected]

Sara Salonen
Pääsihteeri
[email protected]
+358404839976

Eurooppanuoret on ensisijainen asiantuntija suomalaisessa Eurooppa-keskustelussa. Tule mukaan rakentamaan entistä parempaa Eurooppaa ja osaksi Suomen vaikuttavinta kansainvälisyyttä edistävää nuorisojärjestöä!