Eurooppanuorten korkeakouluharjoittelijaksi Alma Jokinen

Alma Jokinen

Eurooppanuorten korkeakouluharjoittelijaksi Alma Jokinen

8.9.2023

Eurooppanuorten liittohallitus on valinnut kokouksessaan 7/2023 Eurooppanuorten korkeakouluharjoittelijaksi tuoreen valtiotieteiden ylioppilaan Alma Jokisen. Jokisella on laajaa taustaa useissa kansainvälisissä järjestöissä, vaikuttajaryhmissä ja luottamustehtävissä. Hän on mm. Allianssin International committeen jäsen sekä Yhdysvaltain Suomen suurlähetystön alumni.

"Almasta on ensimmäisestä tapaamisesta alkaen välittynyt aito motivaatio työskennellä järjestömme ajamien asioiden eteen. Tätä tukee myös pitkä vapaaehtoishistoria kansainvälisten asioiden parissa. Jo lyhyessä ajassa Alma on kyennyt osoittamaan kykynsä tarttua toimeen ja pitää päänsä kylmänä nopeissakin käänteissä. Alman omaama analyyttisyys ja kokemus tuovat työyhteisöömme arvokasta näkemystä. Lisäksi Alma on vielä huipputyyppi”, toteaa Eurooppanuorten puheenjohtaja Amanda Alvesalo.

Harjoittelijan pääasiallisiin työtehtäviin kuuluvat Eurooppanuorten erilaisten tapahtumien järjestelyissä avustaminen, tapahtumamarkkinointi sekä muiden sisältöjen suunnittelu. Harjoittelujakson aikaisia tapahtumia ovat muun muassa Linnaseminaari, Eurooppa-foorumi, Turvallisuus & Yhteistyö Pohjolassa -seminaari sekä liittokokous. Lisäksi harjoittelija pääsee osallistumaan erilaisiin EU-hankkeisiin.

“On mahtavaa päästä tekemään yhdessä töitä EU-asioiden parissa näinkin määrätietoisessa ja osaavassa nuorisojärjestössä. Minulla on Eurooppanuorille hurjasti annettavaa, ja aiemman kokemukseni kerryttämät tiedot ja taidot - poliittisesta argumentoinnista seminaarien järjestämiseen - pääsevät harjoittelun aikana todella käyttöön”, kertoo Jokinen.

Jokinen aloitti tehtävässään 24.7.2023.

Eurooppanuoret on ensisijainen asiantuntija suomalaisessa Eurooppa-keskustelussa. Tule mukaan rakentamaan entistä parempaa Eurooppaa ja osaksi Suomen vaikuttavinta kansainvälisyyttä edistävää nuorisojärjestöä!