Eurooppanuorten pääsihteeriksi Tuomo Kondie

kuvausteksti

Eurooppanuorten pääsihteeriksi Tuomo Kondie

17.10.2023

Eurooppanuorten liittohallitus valitsi kokouksessaan 12/2023 Eurooppanuorten pääsihteeriksi filosofian maisteri Tuomo Kondien. Kondiella on laajaa kokemusta erilaisista järjestöistä ja yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta. Aiemmin hän on työskennellyt mm. tutkimusalalla ja Hämeen vihreiden toiminnanjohtajana.

“Tuomossa huomiota herätti ennen kaikkea laaja kokemus järjestöhallinnosta ja aito mielenkiinto sen kehittämistä kohtaan. Hänestä huokui jo haastattelussa syvä ymmärrys ja varmaotteisuus niin pääsihteerin ydinroolia kuin siihen liittyviä käytännön tehtäviä kohtaan", Eurooppanuorten puheenjohtaja Amanda Alvesalo toteaa. "Tuomo on tarvittavalla rentoudella höystetty raudanluja järjestöosaaja, joka luo ympärilleen hyvää ilmapiiriä, jossa on kaikkien hyvä olla ja työskennellä. Tuomo on juuri sitä, mitä järjestömme kaipaakin tässä vaiheessa", päättää puheenjohtaja Alvesalo.

Pääsihteeri Kondie kuvattiin kyykkäämässä lapsuutensa mummolamaisemissa. “On ollut valtava ilo aloittaa työt Eurooppanuorissa. Eurooppalaisuus merkitsee minulle ensisijaisesti rauhaa. Mummuni on helsinkiläinen ja lapsuuteni mummolareissut tarkoittivat retkiä Linnanmäelle ja Korkeasaareen. Katselin merellistä Helsinkiä siipirataslaivan kannelta ja mummu kertoi että millaista oli olla sotalapsi Ruotsissa ja miltä pommitettu Helsinki näytti lapsen silmin. Eurooppalainen yhteistyö on paras tapa turvata rauhaa mantereellamme”, Kondie jatkaa.

Pääsihteeri vastaa Eurooppanuorten yhdistyshallinnosta, taloushallinnosta ja operatiivisesta johdosta. Kondie aloitti tehtävässään 25.9.2023.

Lisätietoja
Tuomo Kondie
Pääsihteeri | Secretary General
+358442447813
[email protected]

Eurooppanuoret on ensisijainen asiantuntija suomalaisessa Eurooppa-keskustelussa. Tule mukaan rakentamaan entistä parempaa Eurooppaa ja osaksi Suomen vaikuttavinta kansainvälisyyttä edistävää nuorisojärjestöä!