Hae Eurooppanautiksi!

Hae Eurooppanautiksi

Hae Eurooppanautiksi

25.2.2021

Sykkiikö sydämesi uuden oppimiselle ja EU-tietoisuuden vahvistamiselle? Haluaisitko kouluttaa toisen asteen opiskelijoita EU:sta ja sen päätöksenteosta?

Eurooppanuoret etsii innokkaita Eurooppanautteja tuomaan niin Eurooppanuoria, kuin EU:n päätöksentekoa lähemmäs lukiolaisia ja ammatillisessa oppilaitoksessa opiskelevia nuoria.

Eurooppanauttien tehtävä on järjestää toisen asteen oppilaitoksissa erilaisia koulutuksia ja simulaatioita Euroopan Unioniin ja sen päätöksentekoon liittyen. Eurooppanuoret tarjoavat tehtävää varten nauteille koulutuksen, valmiit koulutusmateriaalit sekä laajaa tukea koulutusten pitämiseen. Pyrimme myös siihen, että jokaista koulutusta olisi pitämässä aina useampi euronautti. Koulutuksia järjestetään pitkin vuotta ja maantieteellisesti mahdollisimman laajalla alueella. Tarvitsemmekin rohkeita euronautteja mukaan ympäri Suomen.

Eurooppanautilta toivomme Eurooppanuorten jäsenyyden* lisäksi iloista asennetta, halua oppia ja kehittyä kouluttajana sekä kiinnostusta EU-asioita kohtaan. Aikaisempaa kokemusta kouluttamisesta ei tarvitse olla, sillä koulutamme jokaisen euronautin kattavasti tehtäväänsä. Euronautin tehtävä on vapaaehtoinen, mutta tehtävästä aiheutuneet mahdolliset matka- ja ruokailukulut korvataan.

Kiinnostuitko? Klikkaa tästä ja ilmoittaudu mukaan!

*Jäsenyys on maksuton ja avoin kaikille 15-28-vuotiaille nuorille. Liity jäseneksi tästä.

Lisätiedot
Milla Ristikangas
Varapuheenjohtaja
[email protected]
+358443273704

Sara Salonen
Pääsihteeri
[email protected]
+358404839976

Eurooppanuoret on ensisijainen asiantuntija suomalaisessa Eurooppa-keskustelussa. Tule mukaan rakentamaan entistä parempaa Eurooppaa ja osaksi Suomen vaikuttavinta kansainvälisyyttä edistävää nuorisojärjestöä!