Hae korkeakouluharjoittelijaksi Eurooppanuorille

Kuvituskuva hae harjoittelijaksi Eurooppanuorille

27.5.2022

Oletko kiinnostunut yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta? Kiinnostaako kansainvälinen yhteistyö ja EU-asiat? Kiinnostaako sinua ura järjestökentällä? Tykkäätkö järjestää tapahtumia? Oletko luontainen, inspiroiva viestijä? Jos vastasit johonkin edellisistä kysymyksistä kyllä, saatat olla etsimämme tyyppi!

Eurooppanuoret hakee korkeakouluharjoittelijaa aikavälille 8.8.-8.11.2022.

Korkeakouluharjoittelijan työtehtäviin kuuluu Eurooppanuorten valtakunnallisten tapahtumien järjestäminen sekä Eurooppanuorten viestinnän suunnittelu ja toteuttaminen eri kanavissa. Tehtävät ovat monipuolisia ja niitä saa tehdä osana mahtavaa porukkaa!

Odotamme sinulta kokemusta tapahtumien järjestämisestä ja järjestöviestinnästä, itsenäistä työotetta ja positiivista, reipasta asennetta. Arvostamme visuaalista silmää ja kokemusta tapahtumamarkkinoinnista. Edellytämme hakijalta erinomaista suomen ja hyvää englannin kielen taitoa. Odotamme hakijalta matkustusvalmiutta, sekä valmiutta satunnaisiin ilta -ja viikonlopputöihin.

Eurooppanuoret tarjoaa harjoittelijalle haastavan ja kiinnostavan näköalapaikan EU-aiheiseen kansalaisviestintään sekä vaikuttamiseen erikoistuneessa nuorisojärjestössä osana kansainvälistä verkostoa.

Korkeakouluharjoittelijan keskimääräinen työaika on 37,5 tuntia viikossa. Tehtävästä maksetaan palkkaa 1300e/kk. Harjoittelija saa perehdytyksen tehtävään sekä tukea työn suorittamiseen ja uusien taitojen oppimiseen läpi harjoittelun. Harjoittelija työskentelee Eurooppa-liikkeen toimistolla Etelärannassa yhdessä Eurooppanuorten ja Eurooppalainen Suomi ry:n henkilöstön kanssa. Eurooppanuoret tarjoaa myös joustavat mahdollisuudet etätyöskentelyyn.

Eurooppanuoret tarjoaa työntekijöilleen perustason työterveydenhuollon sekä puhelinedun.

Hakeminen

Lähetä ansioluettelo ja vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen [email protected] 8.6. Klo 12.00 mennessä. Otsikoi viesti “korkeakouluharjoittelija”.

Haastattelut järjestetään 9. ja 10.6. Eurooppanuorten toimistolla Etelärannassa tai tarvittaessa etäyhteyksin. Ilmoitamme kutsuista haastatteluun 8.6.

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Eurooppanuoret toteuttaa rekrytoinnissaan positiivisen erityiskohtelun periaatetta. Positiivista erityiskohtelua sovelletaan silloin, kun hakijat on yhtä sopivia ja päteviä, ja toinen edustaa syrjinnän vaarassa olevaa ryhmää. Työnhakijoita kohdellaan Eurooppanuorten yhdenvertaisuussuunnitelman mukaisesti.

Lisätietoja
Sara Salonen
Pääsihteeri
[email protected]
+358404839976

Eurooppanuoret on ensisijainen asiantuntija suomalaisessa Eurooppa-keskustelussa. Tule mukaan rakentamaan entistä parempaa Eurooppaa ja osaksi Suomen vaikuttavinta kansainvälisyyttä edistävää nuorisojärjestöä!