Järjestösuunnittelijaksi Eurooppanuorille?

Hae Eurooppanuorten järjestösuunnittelijaksi

Hae Eurooppanuorille järjestösuunnittelijaksi!

8.9.2021

Eurooppanuoret hakee järjestösuunnittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 4.10.-31.12.2021. Tehtävä on määräaikainen Eurooppanuorten vuosittain päivittyvän rahoituspohjan sekä työmäärän kausiluonteisuuden vuoksi. Järjestösuunnittelijan tehtäviin kuuluu viestinnän suunnittelu, toteutus sekä kehittäminen, tapahtumatuotanto ja yleinen järjestöllinen kehittämistoiminta.

Edellytämme

 • Ymmärrystä ja visiota laadukkaasta, saavutettavasta viestinnästä
 • Sosiaalisen median kanavien tuntemusta
 • Järjestöllistä osaamista
 • Itsenäistä työotetta
 • Erinomaista suomen kielen ja sujuvaa englannin kielen taitoa

Katsomme eduksi

 • Tehtävään soveltuvan tutkinnon tai muut opinnot
 • Tehtävään valmentavan työhistorian tai kokemuksen vastaavasta vapaaehtoistoiminnasta
 • Näkemyksen viestinnän pitkäjänteisestä kehittämisestä

Arvostamme myös Euroopan unionin tuntemusta, näyttöjä itsenäisestä työskentelystä sekä idearikkautta viestinnän kehittämiseksi. Järjestösuunnittelijalta edellytetään valmiutta satunnaisiin ilta -ja viikonlopputöihin sekä matkustusvalmiutta.

Tarjoamme

 • Haastavan ja kiinnostavan näköalapaikan EU-aiheiseen kansalaisviestintään ja vaikuttamiseen erikoistuneessa nuorisojärjestössä osana kansainvälistä verkostoa 
 • Viihtyisän, nuorekkaan ja asiantuntevan työyhteisön
 • Mahdollisuuden kehittää ja toteuttaa omaa osaamista ja visiota

Järjestösuunnittelijan keskimääräinen työaika on 37,5 tuntia viikossa ja palkka 2200e/kk. Tarjoamme yleislääkäritasoisen työterveyshuollon.

Tehtävää haetaan 22.9. Klo 12 mennessä vapaamuotoisella hakemuksella, joka lähetetään osoitteeseen [email protected]. Liitäthän mukaan myös ansioluettelosi. Haastattelut pyritään järjestetään 23.-24.9. Eurooppanuorten toimistolla (Siltasaarenkatu 4 7krs.) Haastattelu on tarpeen vaatiessa mahdollista toteuttaa myös etäyhteyksin. Ilmoitamme kutsuista haastatteluun 22.9. illalla.

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Eurooppanuoret toteuttaa rekrytoinnissaan positiivisen erityiskohtelun periaatetta. Positiivista erityiskohtelua sovelletaan silloin, kun hakijat ovat yhtä sopivia ja päteviä, ja joista toinen edustaa syrjinnän vaarassa olevaa ryhmää. Työnhakijoita kohdellaan Eurooppanuorten yhdenvertaisuussuunnitelman mukaisesti.

Lisätietoja
Sara Salonen
Pääsihteeri
[email protected]
Puh. +358 40 483 9976

Eurooppanuoret on ensisijainen asiantuntija suomalaisessa Eurooppa-keskustelussa. Tule mukaan rakentamaan entistä parempaa Eurooppaa ja osaksi Suomen vaikuttavinta kansainvälisyyttä edistävää nuorisojärjestöä!