Eurooppanuorten liittokokoukseen ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen liittokokoukseen on auki

28.10.2020

Tervetuloa Eurooppanuorten liittokokoukseen vaikuttamaan ja päättämään järjestön toiminnasta ja valitsemaan liittohallituksen luottamustoimijat vuodelle 2021! Liittokokous järjestetään Metropol Hietaniemen Vallila-salissa 28.11.-29.11.2020. Liittokokoukseen on mahdollista osallistua etäyhteyksin tai kokouspaikalla.

Etäyhteydellä osallistuminen on mahdollista vain ennakkoon liittokokoukseen ilmoittautuneille. Etäyhteyksin liittokokoukseen osallistuvien tulee ilmoittautua viimeistään maanantaina 23.11.2020. Etäyhteyksin liittokokoukseen osallistuminen on maksutonta. Etänä liittokokoukseen osallistuville lähetetään ohjeet käytännön järjestelyistä ja äänestyksen toteuttamisesta lähempänä liittokokouksen ajankohtaa. Äänestys- ja vaalijärjestys julkaistaan myös Eurooppanuorten verkkosivuilla ennen liittokokousta.

Turvallisen ja sujuvan kokouksen takaamiseksi toivomme kaikkia liittokokoukseen kokouspaikalla osallistuvia ilmoittautumaan liittokokoukseen etukäteen. Ilmoittautumisen yhteydessä voit halutessasi varata myös majoituksen ja ruokailut. Ilmoittautuminen liittokokoukseen osallistumiseksi kokouspaikalla sulkeutuu 11.11.2020. Kokoukseen voi osallistua myös ilman ennakkoilmoittautumista, mutta turvallisen ja sujuvan kokouksen takaamiseksi toivomme kaikkia ilmoittautumaan liittokokoukseen etukäteen.

Etäyhteyksin ja kokouspaikalla liittokokoukseen osallistuvat ilmoittautuvat Holvi-verkkokaupassa.

Eurooppanuoret on ensisijainen asiantuntija suomalaisessa Eurooppa-keskustelussa. Tule mukaan rakentamaan entistä parempaa Eurooppaa ja osaksi Suomen vaikuttavinta kansainvälisyyttä edistävää nuorisojärjestöä!