Nea-Bettina Baarman Tähdistön päätoimittajaksi

Kuva Nea-Bettinasta

Nea-Bettina Baarman Tähdistön päätoimittajaksi

27.1.2022

Eurooppanuorten työvaliokunta on valinnut Nea-Bettina Baarmanin Eurooppanuorten asiantuntija- ja järjestömedia Tähdistön uudeksi päätoimittajaksi.

Baarman on toiminut Tähdistön toimituksessa vuodesta 2017 lähtien. Baarman on teologian ja sosiaalityön opiskelija, jonka intohimona on EU:n ulkopolitiikka, Lähi-itä ja uskonnot. Vapaa-ajallaan Baarman rauhoittuu treenaamalla, ystävien kanssa käytävien hyvien keskusteluiden parissa ja pitkillä kävelylenkeillä. Baarman toimii myös Pääkaupunkiseudun Eurooppanuorten puheenjohtajana.

”Olen todella immarreltu, että saan vastuulleni Suomen parhaimman järjestö- ja asiantuntijajulkaisun kehittämisen ja päätoimittamisen. Paljon on tekemistä, mutta paljon löytyy myös intoa!” Baarman kommentoi.

Eurooppanuoret uuden päätoimittajan johdolla uudistaa Tähdistön verkkosivuja ja kehittää verkkojulkaisua entistäkin laadukkaammaksi ja saavutettavammaksi.

Lisätietoja:

Nea-Bettina Baarman
Tähdistön päätoimittaja
[email protected]

Sara Salonen
Pääsihteeri
[email protected]

Eurooppanuoret on ensisijainen asiantuntija suomalaisessa Eurooppa-keskustelussa. Tule mukaan rakentamaan entistä parempaa Eurooppaa ja osaksi Suomen vaikuttavinta kansainvälisyyttä edistävää nuorisojärjestöä!