kuvausteksti

Rekry: Hae Tähdistön päätoimittajaksi ja toimituskuntaan

28.11.2023

Eurooppanuoret hakevat kahta (2) uutta päätoimittajaa, sekä uutta toimituskuntaa järjestön verkkojulkaisulle. Tähdistö on Eurooppanuorten järjestö- ja asiantuntijajulkaisu, jota toimittaa vapaaehtoisista koostuva noin kahdenkymmenen hengen toimituskunta. Julkaisussa vieraskyniä kirjoittavat myös poliitikot, tutkijat ja vaikuttajat.

Päätoimittajaksi?
Tähdistön rooli tulevana EU-vaalivuonna on merkittävä osa Eurooppanuorten kampanjaa, jonka vuoksi Eurooppanuoret etsivät nyt kahta EU-politiikasta ja journalismista syttyvää, sekä koordinoimisesta ja viestinnästä innostuvaa huipputyyppiä! Päätoimittajan pesti on vuoden määräaikainen luottamustoimi, josta maksetaan vuosittainen palkkio.

Päätoimittajat vastaavat julkaisujen kehittämisestä, niiden koordinoimisesta, sekä sidosryhmätyöstä muiden kotimaisten nuorisojulkaisujen ja Eurooppanuorten kattojärjestön julkaisun The New Federalistin kanssa. Päätoimittajat työskentelevät tiiviissä yhteistyössä Eurooppanuorten liittohallituksen kanssa.

Hakuaika päätoimittajaksi päättyy 17.12. 23:59 ja haastattelut järjestetään 19.-21.12. Päätoimittajaksi hakevilta pyydetään CV ja maksimissaan yhden A4:sen mittainen hakemus. Uudet päätoimittajat valitaan hakemuksen ja haastattelun perusteella.

Toimittajaksi?
Tähdistön toimittajana pääset kehittymään, luomaan uutta ja herättämään keskustelua! Tähdistön toimituksessa sinulla on ainutlaatuinen paikka kehittyä politiikan kiemuroita hallitsevaksi ja analysoivaksi sananikkariksi. Tuleva EU-vaalivuosi tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden olla kommentoimassa ja ottamassa kantaa Tähdistön toimituskunnassa.

Hakuaika toimituskuntaan päättyy 22.12. Toimittajakunta valitaan hakemuksen perusteella.
Toimittajaksi hakevilta pyydetään vapaamuotoinen hakemus, jossa voi kertoa tarkemmin, mitkä teemat ovat itselle mieluisia.

Kaikki hakemukset laitetaan osoitteeseen [email protected].

Lisätietoja hausta antaa nykyinen Tähdistön päätoimittaja Nea-Bettina Baarman, [email protected], +358 44 330 6224.

Eurooppanuoret on ensisijainen asiantuntija suomalaisessa Eurooppa-keskustelussa. Tule mukaan rakentamaan entistä parempaa Eurooppaa ja osaksi Suomen vaikuttavinta kansainvälisyyttä edistävää nuorisojärjestöä!