Töihin Eurooppanuorille? Haemme hankekoordinaattoria ja korkeakouluharjoittelijaa!

Töihin Eurooppanuorille?

Töihin Eurooppanuorille? Haemme hankekoordinaattoria ja korkeakouluharjoittelijaa!

11.2.2022

Oletko kiinnostunut yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta? Kiinnostaako kansainvälinen yhteistyö ja EU-asiat? Kiinnostaako sinua ura järjestökentällä? Tykkäätkö järjestää tapahtumia? Oletko luontainen viestijä tai onko hanketoiminta lähellä sydäntäsi? Jos vastasit johonkin edellisistä kysymyksistä kyllä, saatat olla etsimämme tyyppi!

Eurooppanuoret etsii joukkoihinsa hankekoordinaattoria ja korkeakouluharjoittelijaa!

Hankekoordinaattori

Eurooppanuoret hakee hankekoordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen aikavälille 10.3.2022-28.2.2023.

Hankekoordinaattori vastaa Eurooppanuorten Erasmus+ kumppanuushankkeen sekä Ulkoministeriön Eurooppatiedotushankkeiden koordinoinnista ja toteutuksesta. Hankkeet sisältävät tapahtumatuotantoa, monipuolista viestintää sekä koulutus- ja tutkimussisältöjä.

Odotamme sinulta hyviä organisointi- ja viestintätaitoja, itsenäistä työotetta ja kykyä hallita isoja kokonaisuuksia. Arvostamme kokemusta vapaaehtoisten kanssa työskentelystä ja katsomme eduksi aiemman kokemuksen hanke- tai projektiluontoisesta työstä. Edellytämme hakijalta erinomaista suomen ja hyvää englannin kielen taitoa sekä valmiutta matkustamiseen sekä satunnaisiin ilta -ja viikonlopputöihin.

Eurooppanuoret tarjoaa koordinaattorille haastavan ja kiinnostavan näköalapaikan EU-aiheiseen kansalaisviestintään sekä vaikuttamiseen erikoistuneessa nuorisojärjestössä osana kansainvälistä verkostoa. Hankekoordinaattorin tehtävässä pääset käyttämään luovuuttasi ja haastamaan itseäsi monipuolisten EU-aiheiden ja mainion työyhteisön ympäröimänä.

Hankekoordinaattorin keskimääräinen työaika on 37,5 tuntia viikossa. Tehtävästä maksetaan palkkaa 2200e/kk sekä Eurooppanuorten henkilöstösuunnitelman mukaiset lisät. Koordinaattori saa perehdytyksen tehtävään sekä jatkuvaa tukea työnsä suorittamiseen. Hankekoordinaattori työskentelee Eurooppa-liikkeen toimistolla Etelärannassa yhdessä Eurooppalaisen Suomen henkilöstön kanssa. Eurooppanuoret tarjoaa myös joustavat mahdollisuudet etätyöskentelyyn. Tehtävässä sovelletaan neljän viikon koeaikaa.

Eurooppanuoret tarjoaa työntekijöilleen perustason työterveydenhuollon sekä puhelinedun.

Korkeakouluharjoittelija

Eurooppanuoret hakee korkeakouluharjoittelijaa aikavälille 14.3.-14.6.2022.

Korkeakouluharjoittelijan työtehtäviin kuuluu Eurooppanuorten valtakunnallisten tapahtumien järjestäminen sekä Eurooppanuorten viestinnän suunnittelu ja toteuttaminen eri kanavissa. Tehtävät ovat monipuolisia ja niitä saa tehdä osana mahtavaa porukkaa!

Odotamme sinulta kokemusta tapahtumien järjestämisestä ja järjestöviestinnästä, itsenäistä työotetta ja positiivista, reipasta asennetta. Arvostamme visuaalista silmää ja kokemusta tapahtumamarkkinoinnista. Edellytämme hakijalta erinomaista suomen ja hyvää englannin kielen taitoa. Odotamme hakijalta matkustusvalmiutta, sekä valmiutta satunnaisiin ilta -ja viikonlopputöihin.

Eurooppanuoret tarjoaa harjoittelijalle haastavan ja kiinnostavan näköalapaikan EU-aiheiseen kansalaisviestintään sekä vaikuttamiseen erikoistuneessa nuorisojärjestössä osana kansainvälistä verkostoa.

Korkeakouluharjoittelijan keskimääräinen työaika on 37,5 tuntia viikossa. Tehtävästä maksetaan palkkaa 1300e/kk. Harjoittelija saa perehdytyksen tehtävään sekä tukea työn suorittamiseen ja uusien taitojen oppimiseen läpi harjoittelun. Harjoittelija työskentelee Eurooppa-liikkeen toimistolla Etelärannassa yhdessä Eurooppanuorten ja Eurooppalainen Suomi ry:n henkilöstön kanssa. Eurooppanuoret tarjoaa myös joustavat mahdollisuudet etätyöskentelyyn.

Eurooppanuoret tarjoaa työntekijöilleen perustason työterveydenhuollon sekä puhelinedun.

Hakeminen

Lähetä ansioluettelo ja vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen [email protected] 25.2. Klo 23.59 mennessä. Otsikoi viesti hakemasi tehtävän mukaisesti joko “hankekoordinaattori” tai “korkeakouluharjoittelija”.

Haastattelut järjestetään viikolla 9 Eurooppanuorten toimistolla Etelärannassa. Ilmoitamme kutsuista haastatteluun maanantai-iltana 28.2.

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Eurooppanuoret toteuttaa rekrytoinnissaan positiivisen erityiskohtelun periaatetta. Positiivista erityiskohtelua sovelletaan silloin, kun hakijat on yhtä sopivia ja päteviä, ja toinen edustaa syrjinnän vaarassa olevaa ryhmää. Työnhakijoita kohdellaan Eurooppanuorten yhdenvertaisuussuunnitelman mukaisesti.

Lisätietoja
Sara Salonen
Pääsihteeri
[email protected]
+358404839976

Eurooppanuoret on ensisijainen asiantuntija suomalaisessa Eurooppa-keskustelussa. Tule mukaan rakentamaan entistä parempaa Eurooppaa ja osaksi Suomen vaikuttavinta kansainvälisyyttä edistävää nuorisojärjestöä!