Nea-Bettina Baarman

1.11.2022

Nea-Bettina Baarman

Kuka olen? Olen Nea, opiskelen kansainvälistä kriisinhallintaa ja sosiaalityötä yliopistolla, sekä olen töissä Aalto Yliopiston ylioppilaskunnalla vaikuttamisen ja viestinnän päällikkönä. Asun avopuolisoni kanssa Hyvinkäällä ja vapaa-ajallani rakastan käydä uimassa ja liikkua luonnossa.

Mikä on historiani Eurooppanuorissa? Liityin Eurooppanuoriin vuonna 2017 aloittaessani Tähdistön toimittajana. Olin tuolloin vasta 17-vuotias lukiolainen, jonka tietotaso ei ollut vielä päätä huimaava, mutta motivaatio oppia sitäkin suurempi. Nyt viisi vuotta myöhemmin toimin Tähdistön päätoimittajana ja Pääkaupunkiseudun Eurooppanuorten puheenjohtajana. Olen siis hyvin syvämarinoitunut Eurooppanuorten kasvatti ja nyt haen teidän, arvon jäsenten, luottamusta toimia Eurooppanuorten liittohallituksessa vuonna 2023!

Mitkä ovat kärkeni liittohallituksessa? Järjestöllisen puolen kehittäminen sekä poliittisen vaikuttavuuden lisääminen.

Haluan kehittää Eurooppanuorista järjestön, jossa mahdollistamme nuorille ja tuleville yhteiskunnan vaikuttajille kokemani kasvupolun järjestömaailman, johtamisen ja politiikan ammattilaisiksi! Eurooppanuorten liittohallitus ja toimisto ovat elintärkeä osa Eurooppanuorten toimivuutta, jonka lisäksi alueet pitävät Eurooppanuorten ääntä kuuluvilla ympäri Suomen. Aluetoiminta on matalan kynnyksen väylä oppia kokeneeksi järjestötoimijaksi ja luoda alueellaan hyvinkin vaikuttavaa työtä. Liiton tulee huolehtia alueiden saamasta tuesta niin taloudellisesti kuin myös koulutusten, sekä aktiivisen yhteydenpidon muodossa. Alueiden keskenäinen yhteistyö on jäänyt vaisuksi viime vuosien aikana, joka on tappio Eurooppanuorten vaikuttavuuden kannalta. Tähän tulee myös kiinnittää huomiota ja löytää aktiivisesti uusia keinoja!

Eurooppanuorten tulee ottaa tilaa yhä enemmän ja näkyvämmin poliittisen vaikuttamisen saralla. Eurooppanuoret on nuorisojärjestönä äärimmäisen uniikki; puoluepoliittisesti sitoutumaton, mutta keskiössä on kuitenkin tavoite yhtenäisestä Euroopasta, joka on Suomen nuorille tuttu ja vaikuttava. Eurooppanuorten vaikuttavuus on toistaiseksi näkynyt vain tapahtumien, pamflettien ja kirjoitusten julkaisun muodossa, joka on tietenkin äärimmäisen tärkeä pohja vaikuttamistyölle. Tämän pohjan päälle Eurooppanuorten tulisi rakentaa näkyvämpää, strategisempaa ja aktiivisempaa vaikuttamista.

Miksi minut tulisi valita Eurooppanuorten liittohallitukseen? Olen pitkänlinjan vaikuttaja kera vahvan johtajakokemuksen. Useamman vuoden Eurooppanuorten kokemuksen lisäksi muissa järjestöissä tehty työ on antanut eväät liittohallitustyöskentelyyn. Viiden vuoden aktiivinen läsnäolo ja toimiminen Eurooppanuorissa on mahdollistanut järjestön kehityslinjojen ymmärtämisen, joka on arvokasta tietoa toimivan järjestökehityksen luomisen kannalta. Tähdistö-lehden uudistamis- ja kehittämisprojekti, sekä Penun puheenjohtaminen kielivät aidosta intohimosta ja palosta Eurooppanuorten toimintaa kohtaan, ja nyt haluan päästä luomaan Eurooppanuorista vielä upeampaa järjestöä!

Kiitos ja nähdään liittokokouksessa Turussa!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Sed posuere interdum sem. Quisque ligula eros ullamcorper quis, lacinia quis facilisis sed sapien.

 

Asetu ehdolle Eurooppanuorten liittohallitukseen!

Asetu ehdolle Eurooppanuorten liittohallitukseen! Ohjeet ehdolle asettumiseen julkaistaan 15.9.
Lisätietoa hakemiseen ja ehdolle asettumiseen löydät täältä.

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Sed posuere interdum sem. Quisque ligula eros ullamcorper quis, lacinia quis facilisis sed sapien.

 

Ilmoittautuminen liittokokoukseen on auki

Liittokokoukseen on mahdollista osallistua etäyhteyksin tai kokouspaikalla. Etäyhteydellä osallistuminen on mahdollista vain ennakkoon liittokokoukseen ilmoittautuneille.

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Sed posuere interdum sem. Quisque ligula eros ullamcorper quis, lacinia quis facilisis sed sapien.

 

Kutsu Eurooppanuoret ry:n sääntömääräiseen liittokokoukseen

Tervetuloa Eurooppanuorten sääntömääräiseen liittokokoukseen vaikuttamaan ja päättämään järjestön toiminnasta ja valitsemaan liittohallituksen luottamustoimijat vuodelle 2022!