Risto Rajala jatkaa Eurooppanuorten puheenjohtajana vuonna 2022

kuvausteksti

Risto Rajala jatkaa Eurooppanuorten puheenjohtajana vuonna 2022

29.11.2021

Eurooppanuorten liittokokous valitsi 28. marraskuuta 2021 liiton puheenjohtajaksi Risto Rajalan vuodelle 2022. Rajala on toiminut liiton puheenjohtajana vuodesta 2021 lähtien.

”Tuntuu, että aika puheenjohtajana on kulunut hujauksessa. Ideat ja inspiraatio eivät ole vuoden aikana ollenkaan vähentyneet, ja innostun jatkuvasti pohtiessani, miten Eurooppanuoria voisi kehittää. Koen, että työni liiton puheenjohtajana on vielä kesken, ja annettavaa rakkaalle kasvattijärjestölle on vielä paljon”, linjaa jatkokaudelle valittu puheenjohtaja Rajala.

Liittokokouksessa valittiin lisäksi liittohallitukseen vuodelle 2022 varapuheenjohtajiksi Milla Ristikangas ja Niklas Toijala. Liittohallituksen jäseniksi valittiin Amanda Alvesalo, Antti Avoranta, Sami Matikainen, Matias Mena, Sanna Oksanen, Samuel Tammekann ja Venla Toivanen.

Lisätietoja:

Risto Rajala
Puheenjohtaja
[email protected]

Sara Salonen
Pääsihteeri
[email protected]

Eurooppanuoret on ensisijainen asiantuntija suomalaisessa Eurooppa-keskustelussa. Tule mukaan rakentamaan entistä parempaa Eurooppaa ja osaksi Suomen vaikuttavinta kansainvälisyyttä edistävää nuorisojärjestöä!