Ilmoittautuminen vuoden 2023 Linnaseminaariin on auki!

kuvausteksti

Ilmoittautuminen vuoden 2023 Linnaseminaariin on auki!

29.5.2023

Linnaseminaari tarjoaa viikonlopun täydeltä huikeita ja inspiroivia puhujia, raikasta poliittista keskustelua sekä mukavaa yhdessä oloa. Linnaseminaarin teemana on tänä vuonna EU:n teemavuoden mukaisesti osaaminen ja keskiössä on myös vahvasti lähestyvät eurovaalit. Tapahtuma sopii niin EU-asioihin vasta tutustuville kuin todellisille EU-asiantuntijoille.

Linnaseminaarissa kuullaan mm. puheenvuorot eurooppa- ja omistajaohjausministeriltä Anders Adlercreutzilta, Ulkopoliittisen instituutin johtajalta Mika Aaltolalta, Akavan puheenjohtajalta Maria Löfgreniltä ja Akavan opiskelijoiden puheenjohtajalta Nicole Ojalalta sekä Sitran johtavalta asiantuntijalta Eero Jalavalta. Lisäksi tapahtumassa päästään sukeltamaan vuoden 2024 europarlamenttivaaleihin meppipaneelissa yhdessä Miapetra Kumpula-Natrin, Heidi Hautalan ja Sirpa Pietikäisen kanssa sekä Euroopan Parlamentin Suomen-toimiston ja Eurooppalaisen Suomen ohjelmanumeroiden muodossa.

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Euroopan komission Suomen-edustuston, Euroopan parlamentin Suomen-toimiston ja Eurooppalainen Suomi ry:n kanssa.

Osallistumismaksun hintaan kuuluu majoitus, ruokailut, sekä vierailut Haikon kartanon kylpylään. Tapahtumapaikalle järjestetään myös yhteiskuljetus Helsingin keskustasta kartanolle ja takaisin. Kuljetus kuuluu osallistumisen hintaan. Osallistumismaksu määräytyy valitsemastasi majoitusmuodon mukaan.

Ilmoittaudu mukaan 21.7. mennessä tästä! Tänä vuonna on voimassa Early bird -alennukset 18.6. mennessä ilmottautuneille. Alla osallistumismaksut:

Majoittuminen kolmen hengen huoneessa

Early bird: 70 euroa
Normaali hinta: 75 euroa

Majoittuminen kahden hengen huoneessa

Early bird: 85 euroa
Normaali hinta: 90 euroa

Laskutus tapahtuu ilmoittautumisen jälkeen ennen tapahtumaa. Jos tarvitset eräpäivän siirtoa, olethan yhteydessä pääsihteeri Saanaan ([email protected]).

Seuraa Eurooppanuoria ja Linnaseminaarin Facebook-tapahtumaa somessa ja saat ensimmäisenä tiedon Linnaseminaarin ohjelmajulkistuksista: https://fb.me/e/NO6to348

Jos sinulle herää kysymyksiä, otathan rohkeasti yhteyttä!

Nea-Maria Törmänen, Linnaseminaari-vastaava
+358 44 522 3399
[email protected]
Saana Ylikruuvi, pääsihteeri
+358 44 244 7162
[email protected]

Lisätietoja ohjelmasta päivitetty 10.7.2023.

Eurooppanuoret on ensisijainen asiantuntija suomalaisessa Eurooppa-keskustelussa. Tule mukaan rakentamaan entistä parempaa Eurooppaa ja osaksi Suomen vaikuttavinta kansainvälisyyttä edistävää nuorisojärjestöä!