Eurooppanuorten työryhmähaku on auki

Haku Eurooppanuorten työryhmiin vuodelle 2021

18.1.2021

Eurooppanuorten työryhmissä pääset kehittämään Eurooppanuoria järjestönä, kehittämään omaa osaamistasi, tutustumaan muihin aktiiveihin ja rakentamaan myös nuorten vaikuttajien verkostoa! Haku on auki 1.2.2021 asti.

Poliittinen työryhmä

Kiinnostaako eurooppalainen politiikka? Poliittisessa työryhmässä pääset vaikuttamaan Eurooppanuorten poliittisiin linjoihin, kantoihin ja vaikuttamistyöhön. Työryhmän vastuulla onkin erityisesti kannanottojen laatiminen sekä järjestön poliittisen ohjelman valmistelu ja kehittäminen. Hae työryhmään.

Kansainvälinen työryhmä

Eurooppanuorten kv-työryhmä on monipuolinen työryhmä, jossa pääset kartuttamaan kansainvälistä kokemustasi ja tutustumaan sekä Eurooppanuorten että kattojärjestömme JEF Europen kansainväliseen vaikuttamistyöhön. Työryhmän eri osa-alueita ovat poliittinen valmistelu ja vaikuttaminen JEF:ssä, JEF:n järjestöllinen kehittäminen, kansainväliset kampanjat, sekä kansainväliset tapahtumat ja hankkeet. Poliittinen valmistelu ja vaikuttaminen sisältävät aiheisiin perehtymistä, linjasta keskustelemista työryhmän kanssa, ja sen edistämistä JEF:n kansainvälisissä työryhmissä. Hae työryhmään.

Kestävän kehityksen työryhmä

Työryhmä vastaa kestävän kehityksen ohjelman suunnittelusta ja käyttöönotosta. Ohjelma astuu voimaan ensi vuonna. Työryhmässä pääset alusta asti seuraamaan asiakirjojen rakentamista ja ideointia, sekä tuomaan omia ajatuksiasi osaksi Eurooppanuorten tulevaisuutta. Työryhmän tehtäviin kuuluu ohjelman ideointi, muotoilu ja rakentaminen. Hae työryhmään.

Toisen asteen opiskelijoiden työryhmä

Me Eurooppanuorissa haluamme, että toimintamme on saavutettavaa jokaiselle 15-29-vuotiaalle. Siksi haluamme tehdä selvitystä siitä, miksi toimintamme ei tavoita yhtä hyvin toisen asteen opiskelijoita kuin korkeakouluopiskelijoita. Työryhmä on suunnattu erityisesti toisella asteella opiskeleville, mutta se ei ole kriteeri hakemiselle tai valinnalle. Kuitenkin toisella asteella opiskelevat ovat etusijalla valinnoissa. Hae työryhmään.

Linnaseminaari-työryhmä

Linnaseminaari on yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta kiinnostuneita nuoria yhdistävä viikonlopun kestävä seminaari, joka järjestetään vuosittain elokuussa Porvoossa Haikon kartanossa. Viikonlopun aikana on tarkoitus kuulla korkeatasoisia puhujia, tutustua Eurooppanuoriin ympäri suomen sekä nauttia hyvästä ruuasta sekä huimista puitteista kesän lopulla. Linnaseminaari työryhmän tarkoituksena on suunnitella ja toteuttaa yhdessä vuoden 2021 liittohallituksen kanssa kesän 2021 Linnaseminaari, joka pidetään 13.-15. elokuuta. Hae työryhmään.

Varainhankintatyöryhmä

Varainhankintatyöryhmän tehtävä on kehittää ja parantaa Eurooppanuorten jo olemassaolevia varainhankintamuotoja sekä selvittää laajasti uusia keinoja ja tapoja onnistuneeseen varainhankintaan. Varainhankintatyöryhmän pitkäaikaisena tavoitteena on onnistua laajentamaan ja vakiinnuttamaan Eurooppanuorten rahoituspohjaa ja tehdä Eurooppanuorista näin entistäkin vaikuttavampi nuorisojärjestö. Hae työryhmään.

Eurooppanuoret on ensisijainen asiantuntija suomalaisessa Eurooppa-keskustelussa. Tule mukaan rakentamaan entistä parempaa Eurooppaa ja osaksi Suomen vaikuttavinta kansainvälisyyttä edistävää nuorisojärjestöä!