Amanda Alvesalo Eurooppanuorten puheenjohtajaksi vuodelle 2023

kuvausteksti

27.11.2022

Amanda Alvesalo Eurooppanuorten puheenjohtajaksi vuodelle 2023

Eurooppanuorten liittokokous Turussa on sunnuntaina 27.11.2022 valinnut liiton uudeksi puheenjohtajaksi vuodelle 2023 espoolaisen 25-vuotiaan kansainvälisen politiikan opiskelijan Amanda Alvesalon.

”Nuorten äänen tulee kuulua eduskuntavaaleissa 2023. Suomalaiset nuoret ovat erittäin EU-myönteisiä ja tämän näkemyksen tulee kuulua. Suomi ei voi yksin vaikuttaa globaaleihin kehityskulkuihin, vaan tarvitsemme siihen tiiviimpää EU-yhteistyötä. Nuoret pitää myös saada vaaliuurnille europarlamenttivaaleissa 2024, ja työ tämän eteen on aloitettava jo nyt” linjaa tuore puheenjohtaja Amanda Alvesalo.

Liittokokouksessa valittiin lisäksi liittohallitukseen vuodelle 2023 varapuheenjohtajiksi Antti Avoranta ja Sami Matikainen. Liittohallituksen jäseniksi valittiin Elsa Kivinen, Linda Kinnunen, Nea-Bettina Baarman, Nea-Maria Törmänen, Petteri Kolmonen, Samuel Tammekann, Shpejtim Zhitia.

Lisätietoja:

Amanda Alvesalo
Puheenjohtaja 2023
[email protected]

Saana Ylikruuvi
Pääsihteeri
[email protected]

Eurooppanuoret on ensisijainen asiantuntija suomalaisessa Eurooppa-keskustelussa. Tule mukaan rakentamaan entistä parempaa Eurooppaa ja osaksi Suomen vaikuttavinta kansainvälisyyttä edistävää nuorisojärjestöä!