Eurooppanuoret hakee kouluvierailijoita

kuvausteksti

Eurooppanuoret hakee kouluvierailijoita

26.7.2022

Sykkiikö sydämesi uuden oppimiselle ja EU-tietoisuuden vahvistamiselle? Haluaisitko kouluttaa toisen asteen opiskelijoita EU:sta ja sen toiminnasta? Hae kouluvierailijaksi!

Eurooppanuoret etsii innokkaita kouluvierailijoita tuomaan niin Eurooppanuoria kuin Euroopan Unionia lähemmäs lukioissa ja ammatillisissa oppilaitoksessa opiskelevia nuoria. Kouluvierailutoiminta on osa Nuorten EU - Täsmäiskuja EU:sta toisen asteen opiskelijoille -hanketta, jota rahoittaa ulkoministeriön Eurooppatiedotus.

Kouluvierailijoiden tehtävänä on vierailla toisen asteen oppilaitoksissa pitämässä koulutuksia Euroopan Unioniin ja sen päätöksentekoon liittyen. Eurooppanuoret tarjoaa vierailijoille koulutuksen, valmiit koulutusmateriaalit sekä laajaa tukea koulutusten pitämiseen. Pyrimme myös siihen, että jokaista koulutusta olisi pitämässä aina useampi vierailija. Hanke alkoi keväällä ja koulutuksia järjestetään taas syksyllä 2022. Koulutuksia järjestetään maantieteellisesti mahdollisimman laajalla alueella, eli kouluttajaksi voi hakea asuinpaikasta riippumatta.

Vierailijoilta toivomme Eurooppanuorten jäsenyyden* lisäksi iloista asennetta, halua oppia ja kehittyä kouluttajana sekä kiinnostusta EU-asioita kohtaan. Aikaisempaa kokemusta kouluttamisesta ei tarvitse olla, sillä koulutamme jokaisen valitun kouluttajan kattavasti tehtäväänsä. Kouluttajana toimiminen on vapaaehtoistehtävä, mutta tehtävästä aiheutuneet mahdolliset matka- ja ruokailukulut korvataan.

Kiinnostuitko? Klikkaa tästä ja hae syksyn 2022 kouluttajaksi 21.8. mennessä!

Kouluttajien valinnasta ilmoitetaan tiistaihin 23.8. mennessä. Valituille kouluttajille järjestetään etäkoulutus tiistaina 30.8. Klo 17-18:30.

*Jäsenyys on maksuton ja avoin kaikille 15-28-vuotiaille nuorille. Liity jäseneksi tästä.

Lisätietoja hankkeesta ja kouluttajana toimimisesta

Saana Ylikruuvi
hankekoordinaattori, Eurooppanuoret ry - JEF Finland
[email protected]
+358 44 279 1399

Sykkiikö sydämesi uuden oppimiselle ja EU-tietoisuuden vahvistamiselle? Haluaisitko kouluttaa toisen asteen opiskelijoita EU:sta ja sen toiminnasta? Hae kouluvierailijaksi!