Haluatko edistää parempaa Eurooppaa nuorille? Hae meille pääsihteeriksi!

Haluatko edistää parempaa Eurooppaa nuorille? Hae meille pääsihteeriksi!

1.8.2022

Eurooppanuoret hakee pääsihteeriä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.9.2022 alkaen. Pääsihteerin tehtäviin kuuluu järjestön taloudesta ja hallinnosta vastaaminen ja operatiivisen toiminnan johtaminen. Pääsihteerin tehtäviin kuuluu liiton päämäärätietoinen kehittäminen yhdessä liittohallituksen kanssa, toimintaa ohjaavien dokumenttien raameissa. Pääsihteeri on myös liiton muiden työntekijöiden ja toimihenkilöiden esihenkilö. Lisäksi pääsihteerin tehtäviin kuuluu hankkeiden johtaminen, hankesisältöjen ideoiminen sekä niiden raportoiminen.

Edellytämme

  - itseohjautuvuutta ja kykyä mukautua työyhteisön tarpeisiin
  - aiempaa kokemusta hankkeiden kanssa työskentelemisestä tai vastaavasta vuosittain muuttuvasta työympäristöstä
  - valmiutta johtaa ja suunnitella useista rahoituslähteistä koostuvan järjestön toimintaa

Odotamme

  - kokemusta pääsihteerin tehtävistä tai työskentelystä järjestökentällä
  - ensimmäinen kommenttisi EU:hun liittyen ei ole “EU on niin vaikea asia”
  - olet suomalaisella nuorisojärjestökentällä kuin kotonasi ja valmis laajentamaan suhdeverkostoasi entisestään
  - ymmärrystä ja visiota valtakunnallisen vapaaehtoisverkoston ja luottamustoimijoiden kanssa työskentelystä sekä sen kehittämisestä
  - ymmärrystä nuorten osallistamisesta yhteiskunnalliseen toimintaan
  - erinomaista suomen kielen taitoa ja sujuvaa englannin kielen taitoa

Katsomme eduksi

  - tehtävään soveltuvan tutkinnon tai muut opinnot
  - tehtävään valmentavan työhistorian tai kokemuksen vastaavasta vapaaehtoistoiminnasta

Arvostamme pääsihteerissämme myös Euroopan unionin tuntemusta, näyttöjä itsenäisestä työskentelystä sekä näkemystä toiminnan pitkäjänteisestä kehittämisestä. Pääsihteeriltä edellytetään myös valmiutta satunnaisiin ilta -ja viikonlopputöihin sekä matkustusvalmiutta.

Tarjoamme mahdollisuutta toimia pääsihteerinä Suomen kansainvälisimmässä ja alati kasvavassa nuorisojärjestössä osana laajaa kansainvälistä verkostoa. Pääsihteerillämme on ainutlaatuinen mahdollisuus osallistua ja vaikuttaa suomalaiseen Eurooppa-keskusteluun sekä luoda verkostoja niin Suomessa kuin Euroopassakin.
Pääsihteerin keskimääräinen työaika on 37,5 tuntia vilkossa. Pääsihteerin palkka on 2600 euroa kuukaudessa, minkä lisäksi tarjoamme puhelinedun ja työterveyshuollon sekä Eurooppanuorten henkilöstösuunnitelman mukaiset lisät. Tehtävään sovelletaan kolmen kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan 14.8. mennessä vapaamuotoisella hakemuksella, joka tulee lähettää osoitteeseen [email protected]. Liitä mukaan ansioluettelosi. Haastattelut tehtävään järjestetään 17.-19.8. välillä ja valinta tehdään 19.8. Uuden pääsihteerin odotetaan aloittavan 1.9.2022 tai sopimuksen mukaan. Työsuhteen jatkuminen on ehdollinen myönnetyistä valtionavustuksista vuodelle 2023. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä liiton puheenjohtaja Ristolta..

Lisätietoja
Risto Rajala
Puheenjohtaja
+358 40 0563080
risto.rajala(a)eurooppanuoret.fi

Sykkiikö sydämesi uuden oppimiselle ja EU-tietoisuuden vahvistamiselle? Haluaisitko kouluttaa toisen asteen opiskelijoita EU:sta ja sen toiminnasta? Hae kouluvierailijaksi!