Eurooppanuorten hankekoordinaattoriksi Vilma Kujala

Eurooppanuorten hankekoordinaattoriksi Vilma Kujala

Eurooppanuorten hankekoordinaattoriksi Vilma Kujala

14.9.2022

Eurooppanuorten liittohallitus on valinnut kokouksessaan 11/2022 Eurooppanuorten hankekoordinaattoriksi humanististen tieteiden kandidaatti Vilma Kujalan. Kujala on tähän asti toiminut Eurooppanuorten korkeakouluharjoittelijana elo- ja syyskuun ajan.

“Vilma on tehnyt hienoa työtä viestinnän ja tapahtumien järjestämisen parissa, minkä lisäksi hän tuntee käynnissä olevat hankkeemme läpikotaisesti. Vilmalla on siis erinomaiset edellytykset hankekoordinaattorin tehtävään”, kommentoi Eurooppanuorten puheenjohtaja Risto Rajala.

“Olen vilpittömästi tykännyt korkeakouluharjoittelijan tehtävistä Eurooppanuorilla ja otan innoissani uuden haasteen vastaan hankekoordinaattorina. Hienoa päästä jatkamaan töitä upeassa tiimissä ja edistämään Eurooppanuorten hankkeita” kommentoi vasta valittu Kujala.

Hankekoordinaattori vastaa Eurooppanuorten Erasmus+ kumppanuushankkeen sekä Ulkoministeriön Eurooppatiedotushankkeiden koordinoinnista ja toteutuksesta. Kujala aloittaa tehtävässä 3.10.2022

Lisätietoja:
Risto Rajala
puheenjohtaja
+358 40 0563080
[email protected]

Saana Ylikruuvi
pääsihteeri
+358 44 2791399
[email protected]

Eurooppanuoret on ensisijainen asiantuntija suomalaisessa Eurooppa-keskustelussa. Tule mukaan rakentamaan entistä parempaa Eurooppaa ja osaksi Suomen vaikuttavinta kansainvälisyyttä edistävää nuorisojärjestöä!