kuvausteksti

Eurooppanuorten korkeakouluharjoittelijaksi Ninni Issakainen

17.3.2022

Eurooppanuorten liittohallitus on valinnut kokouksessaan 3/2022 Eurooppanuorten korkeakouluharjoittelijaksi humanististen tieteiden kandidaatti Ninni Issakaisen. Issakainen on aiemmin mm. opiskellut Alankomaissa ja toiminut aktiivina EYP Finlandissa sekä harrastaa Tiktok-videoiden tekemistä.

“On mahtavaa päästä työskentelemään Eurooppanuorten asiantuntevassa ympäristössä. Odotan innolla, että pääsen harjoittelun aikana hyödyntämään aiempaa järjestöosaamistani sekä oppimaan uutta.” Issakainen iloitsee.

Harjoittelijan pääasiallisiin tehtäviin kuuluvat Eurooppanuorten tapahtumien järjestelyissä avustaminen, tapahtumamarkkinointi sekä muu viestinnän sisältöjen suunnittelu. Harjoittelujakson aikana tapahtumia ovat muun muassa Kevätpäivät ja Eurooppa-päivä. Lisäksi harjoittelija pääsee kehittämään Eurooppanuorten somepresessia esimerkiksi Tiktokissa.

“Ninnillä on vahvaa osaamista viestinnästä ja sosiaalisen median eri kanavista. On hienoa saada hänet mukaan toimistollemme!” kommentoi Eurooppanuorten puheenjohtaja Risto Rajala.

Issakainen aloitti tehtävässään 14.3.2022.

Lisätietoja

Ninni Issakainen
Korkeakouluharjoittelija
[email protected]
+358 45 158 0891

Sara Salonen
Pääsihteeri
[email protected]
+358 40 483 9976

Eurooppanuoret on ensisijainen asiantuntija suomalaisessa Eurooppa-keskustelussa. Tule mukaan rakentamaan entistä parempaa Eurooppaa ja osaksi Suomen vaikuttavinta kansainvälisyyttä edistävää nuorisojärjestöä!