Eurooppanuorten pääsihteeriksi Saana Ylikruuvi

Eurooppanuorten pääsihteeriksi Saana Ylikruuvi

Eurooppanuorten pääsihteeriksi Saana Ylikruuvi

29.8.2022

Eurooppanuorten liittohallitus on valinnut kokouksessaan 10/2022 Eurooppanuorten pääsihteeriksi humanististen tieteiden kandidaatti Saana Ylikruuvin. Ylikruuvi on tähän asti toiminut Eurooppanuorten hankekoordinaattorina ja elokuun ajan virkaa tekevänä pääsihteerinä.

“Saanalla on erinomaista osaamista hankkeista, taloudenpidosta sekä järjestötoiminnasta yleensä. Olen iloinen siitä, että saamme jatkaa hänen kanssa loistavasti sujunutta yhteistyötä nyt uudessa roolissa”, kommentoi Eurooppanuorten puheenjohtaja Risto Rajala.

“Olen viihtynyt Eurooppanuorilla paremmin kuin hyvin, joten on ihana päästä jatkamaan työskentelyä hyvässä porukassa. Pääsihteerin tehtävissä on uusia haasteita, jotka otan ilolla vastaan.” kommentoi vasta valittu Ylikruuvi.

Pääsihteeri vastaa Eurooppanuorten operatiivisesta toiminnasta ja toimii tarvittaessa työntekijöiden ja harjoittelijoiden esihenkilönä. Ylikruuvi aloitti tehtävässä 1.9.2022

Lisätietoja:
Risto Rajala
puheenjohtaja
+358 40 0563080
[email protected]

Saana Ylikruuvi
pääsihteeri
+358 44 2791399
[email protected]

Eurooppanuoret on ensisijainen asiantuntija suomalaisessa Eurooppa-keskustelussa. Tule mukaan rakentamaan entistä parempaa Eurooppaa ja osaksi Suomen vaikuttavinta kansainvälisyyttä edistävää nuorisojärjestöä!