Eurooppanuorten kevätpäivät

Tervetuloa Eurooppanuorten kevätpäiville Tampereelle!

8.3.2022

Haluatko viettää viikonlopun huipputyyppien seurassa sekä päästä oppimaan ja keskustelemaan ajankohtaisista EU-aiheista? Siinä tapauksessa Kevätpäivät on just oikea tapahtuma sulle!

Eurooppanuorten Kevätpäivät järjestetään 26.-27.3.2022 livenä Tampereen kaupungin kirjastolla. Viikonloppu pitää sisällään puheenvuoroja ja keskustelua, unohtamatta kuitenkaan uusiin ihmisiin tutustumista ja hauskanpitoa yhdessä. Luvassa on mm. meppipaneeli sekä keskustelua keinoista eurovaalien äänestysaktiivisuuden nostamiseksi. Puhujaksi saapuu Tampereen pormestari Anna-Kaisa Ikonen.

Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä Euroopan Parlamentin Suomen toimiston kanssa.

Tapahtuman omavastuuosuus on 20e ja se kattaa matkat, majoituksen 2-4 hengen huoneissa sekä ruokailut Tampereella. Ilman majoitusta omavastuu on 10e. Tapahtuma on aluejärjestöjen hallituksille maksuton. Mukaan mahtuu 30 ensimmäistä ilmoittautunutta. Ilmoittautuminen on auki perjantaihin 18.3. kello 23.59 asti auki ja tapahtuu täältä. Ilmoittautuminen on sitova.

Mikäli sinulle tulee kysyttävää, niin olethan yhteydessä:

Milla Ristikangas
Varapuheenjohtaja
[email protected]
+358443273704

Sara Salonen
Pääsihteeri
[email protected]
+358404839976

Eurooppanuoret on ensisijainen asiantuntija suomalaisessa Eurooppa-keskustelussa. Tule mukaan rakentamaan entistä parempaa Eurooppaa ja osaksi Suomen vaikuttavinta kansainvälisyyttä edistävää nuorisojärjestöä!