Töihin Eurooppanuorille? Haemme hankekoordinaattoria!

kuvausteksti

Töihin Eurooppanuorille? Haemme hankekoordinaattoria!

20.2.2023

Oletko kiinnostunut kansainvälisestä yhteistyöstä? Onko EU-tietoisuuden lisääminen lähellä sydäntäsi? Kiinnostaako sinua ura järjestökentällä tai hanketyössä? Tykkäätkö järjestää tapahtumia ja koulutuksia? Oletko luontainen viestijä? Jos vastasit johonkin edellisistä kysymyksistä kyllä, saatat olla etsimämme tyyppi!

Eurooppanuoret hakee hankekoordinaattoria osa-aikaiseen ja määräaikaiseen työsuhteeseen aikavälille 27.3.2023 (tai sopimuksen mukaan) - 29.2.2024.

Hankekoordinaattori vastaa Eurooppanuorten Erasmus+ kumppanuushankkeen sekä Ulkoministeriön Eurooppatiedotushankkeen koordinoinnista ja toteutuksesta. Koordinaattori vastaa hankkeiden toteutuksesta, seurannasta ja raportoinnista sekä taloudesta yhdessä pääsihteerin kanssa.

Hankkeet sisältävät tapahtumatuotantoa, kansainvälisiä kumppanuuksia ja monipuolista viestintää sekä toiselle asteelle ja yläkouluun suuntautuvien koulutusten suunnittelemista, pitämistä ja koordinoimista yhdessä vapaaehtoisten kanssa. Europe for All -hankkeessa pääset järjestämään opintomatkaa Brysseliin mm. Euroopan parlamenttiin ja komissioon sekä kansainvälistä Helsinki Winter Summit -seminaaria. Kohti eurovaaleja -kouluvierailuhankkeessa pääset toteuttamaan koulutussisältöjä sekä koordinoimaan kouluvierailuja yhdessä aluejärjestöjen toimijoiden kanssa.

Hankkeet tarjoavat monipuolista osaamista kansainvälisyydestä, EU:sta sekä projektinhallinnasta. Lisäksi pääset tekemään yhteistyötä Eurooppanuorten sidosryhmien kanssa.

Edellytämme hakijalta:

  Halua ja valmiutta oppia EU:sta ja eurooppalaisuudesta
  Hyviä organisointi- ja viestintätaitoja eri alustoilla
  Itsenäistä työotetta ja itseohjautuvuutta
  Hyviä ryhmätyötaitoja
  Kykyä hallita isoja kokonaisuuksia
  Erinomaista suomen ja hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa (Erasmus+-hankkeen viestintä tapahtuu englanniksi)
  Valmiutta matkustamiseen sekä satunnaisiin ilta -ja viikonlopputöihin

Arvostamme ja katsomme eduksi:

  Kokemuksen vapaaehtoisten kanssa työskentelystä
  Aiemman kokemuksen hanke- tai projektiluontoisesta työstä
  Talousosaamisen

Eurooppanuoret tarjoaa koordinaattorille haastavan ja kiinnostavan näköalapaikan EU-aiheiseen kansalaisviestintään sekä vaikuttamiseen erikoistuneessa nuorisojärjestössä osana kansainvälistä verkostoa. Hankekoordinaattorin tehtävässä pääset käyttämään luovuuttasi ja haastamaan itseäsi monipuolisten EU-aiheiden ja mainion työyhteisön ympäröimänä.

Hankekoordinaattorin työaika on 60% (keskimääräinen työaika 22,5t/vko) ja tehtävästä maksetaan palkkaa 1320€/kk sekä Eurooppanuorten henkilöstösuunnitelman mukaiset lisät. Koordinaattori saa perehdytyksen tehtävään sekä jatkuvaa tukea työnsä suorittamiseen. Eurooppanuorten toimiston arvojohtamisen kärkiä ovat avoimuus, hyvinvointi ja joustavuus.

Hankekoordinaattori työskentelee Eurooppa-liikkeen toimistolla Etelärannassa yhdessä Eurooppalaisen Suomen henkilöstön kanssa. Eurooppanuoret tarjoaa myös joustavat mahdollisuudet etätyöskentelyyn. Tehtävässä sovelletaan neljän kuukauden koeaikaa.

Eurooppanuoret tarjoaa työntekijöilleen perustason työterveydenhuollon sekä puhelinedun.

Hakeminen

Lähetä ansioluettelo ja vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen [email protected] sunnuntaihin 5.3. klo 23.59 mennessä. Otsikoi viesti “hankekoordinaattori”.

Haastattelut järjestetään 13. ja 14.3. Eurooppanuorten toimistolla Etelärannassa. Tarvittaessa on mahdollista järjestää haastattelu myös etäyhteyksin. Ilmoitamme kutsuista haastatteluun aamupäivällä 8.3. sekä lähetämme lyhyen ennakkotehtävän haastatteluun kutsutuille. Ennakkotehtävät otetaan mukaan haastatteluun.

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Eurooppanuoret toteuttaa rekrytoinnissaan positiivisen erityiskohtelun periaatetta. Positiivista erityiskohtelua sovelletaan silloin, kun hakijat on yhtä sopivia ja päteviä, ja toinen edustaa syrjinnän vaarassa olevaa ryhmää. Eurooppanuoret kuuluu myös Romakon työnantajapooliin. Työnhakijoita kohdellaan Eurooppanuorten yhdenvertaisuussuunnitelman mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä ja rekrytoinnista antaa Eurooppanuorten pääsihteeri Saana Ylikruuvi sähköpostitse ([email protected]) tai puhelimitse (+358 44 244 7162).

Eurooppanuoret on ensisijainen asiantuntija suomalaisessa Eurooppa-keskustelussa. Tule mukaan rakentamaan entistä parempaa Eurooppaa ja osaksi Suomen vaikuttavinta kansainvälisyyttä edistävää nuorisojärjestöä!