20232023TiedoteUutisetYleinen

Sinustako Eurooppanuorten uusi pääsihteeri? Pääsihteerihaku on avattu!

Eurooppanuoret hakee pääsihteeriä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 25.9.2023 alkaen

Tarjoamme mahdollisuutta toimia pääsihteerinä Suomen kansainvälisimmässä ja alati kasvavassa nuorisojärjestössä osana laajaa euroopanlaajuista verkostoa. Pääsihteerillämme on ainutlaatuinen mahdollisuus osallistua ja vaikuttaa suomalaiseen Eurooppa-keskusteluun sekä luoda verkostoja niin Suomessa kuin Euroopassakin. Lisäksi pääsihteeri pääsee toimiston esihenkilönä kehittämään johtamistaitojaan puheenjohtajan ohjauksessa.

Pääsihteerin tehtäviin kuuluu järjestön taloudesta ja hallinnosta vastaaminen sekä operatiivisen toiminnan johtaminen. Pääsihteeri kehittää liiton toimintaa päämäärätietoisesti yhdessä liittohallituksen kanssa ja toimintaa ohjaavien dokumenttien raameissa. Pääsihteeri toimii liiton muiden työntekijöiden esihenkilönä.

Edellytämme valitulta henkilöltä:
– itseohjautuvuutta ja kykyä mukautua työyhteisön tarpeisiin
– aiempaa kokemusta hankkeiden parissa työskentelemisestä ja vastaavasta vuosittain muuttuvasta työympäristöstä
– valmiutta johtaa ja suunnitella useista rahoituslähteistä koostuvan järjestön toimintaa

Odotamme valitulta henkilöltä:
– kokemusta johtamisesta ja työskentelystä järjestökentällä
– ymmärrystä ja visiota valtakunnallisen vapaaehtoisverkoston ja luottamustoimijoiden kanssa työskentelystä sekä sen kehittämisestä
– ymmärrystä nuorten osallistamisesta yhteiskunnalliseen toimintaan
– erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa

Katsomme eduksi:
– tehtävään soveltuvan tutkinnon tai muut opinnot
– omakohtaisen vapaaehtois- tai järjestökokemuksen

Arvostamme näyttöjä Euroopan unionin tuntemuksesta, itsenäisestä työskentelystä sekä näkemystä toiminnan pitkäjänteisestä kehittämisestä. Pääsihteeriltä edellytetään myös valmiutta satunnaisiin ilta -ja viikonlopputöihin sekä matkustusvalmiutta sopimuksen mukaan.

Tarjoamme mahdollisuutta toimia pääsihteerinä Suomen kansainvälisimmässä ja alati kasvavassa nuorisojärjestössä osana laajaa kansainvälistä verkostoa. Pääsihteerillämme on ainutlaatuinen mahdollisuus osallistua ja vaikuttaa suomalaiseen Eurooppa-keskusteluun sekä luoda verkostoja niin Suomessa kuin Euroopassakin.

Pääsihteerin keskimääräinen työaika on 37,5 tuntia viikossa. Pääsihteerin palkka on 2600 euroa kuukaudessa, minkä lisäksi tarjoamme puhelinedun ja työterveyshuollon sekä Eurooppanuorten henkilöstösuunnitelman mukaiset lisät. Tehtävään sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan 10.9. mennessä vapaamuotoisella hakemuksella, joka tulee lähettää osoitteeseen [email protected]. Liitä mukaan ansioluettelosi. Haastattelut tehtävään järjestetään viikolla 38. Uuden pääsihteerin toivotaan aloittavan 25.9.2023 tai sopimuksen mukaan. Työsuhteen jatkuminen on ehdollinen myönnetyistä valtionavustuksista vuodelle 2024. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä liiton puheenjohtaja Amanda Alvesalolta.

Lisätietoja
Amanda Alvesalo
Puheenjohtaja
+358 50 321 6600
[email protected]