Petteri Kolmonen

Tervetuloa Eurooppanuorten liittokokoukseen 26.-27.11.2022!

1.11.2022

Petteri Kolmonen

Heissan!

Olen Petteri Kolmonen ja haen luottamustanne päästäkseni toimimaan Eurooppanuorten ensi vuoden liittohallituksessa. Olen toiminut Pääkaupunkiseudun Eurooppanuorissa viestintävastaavan roolissa, jossa olen panostanut järjestön viestinnän monipuolistamiseen sekä aktiivisuuteen. Aluejärjestötoiminnan lisäksi olen osallistunut Eurooppanuorten poliittisen työryhmässä SpeakEU-sanakirjan sekä Väitteitä EU:sta -oppaan kirjoittamiseen. Opintojani olen suorittanut Helsingin yliopiston valtsikassa yhteiskuntapolitiikan saralla, ja tällä hetkellä työskentelen yliopistolla tutkimusavustajan tehtävissä.

Eurooppanuorten toiminnassa mukana oleminen on ollut minulle tärkeä väylä tutustua uusiin ihmisiin sekä päästä toimimaan aktiivisesti merkityksellisissä ja vaikuttavissa tehtävissä. On kerrassaan upeaa, että Eurooppanuoret kykenee tarjoamaan yhteisön, jossa avarakatseisesti maailmaan suhtautuvat nuoret voivat kokoontua yhteen suunnittelemaan parempaa Eurooppaa. Lisäksi Linnaseminaarin kaltaiset tapahtumat ovat olleet erinomaisia tilaisuuksia kohdata uusia ystäviä, minkä toivon myös jatkuvan seuraavana vuonna. Näiden tekijöiden vuoksi olen halunnut ottaa seuraavan askeleen ja osallistua Eurooppanuorten kehittämiseen liittohallituksen tasolla.
Mielestäni aluejärjestöjen ja liiton välillä tulisi olla vahvempi synergia. Jokaisella aluejärjestöllä sekä niiden jäsenillä on käytössään valtavasti osaamista ja intohimoa, joita voitaisiin hyödyntää nykyistä tehokkaammin. Aion panostaa siihen, että yhteydenpito ja yhteistyö aluejärjestöjen kanssa olisi aktiivisempaa ja yhteistyötä rakentavaa, sillä olemme kaikki vahvempia yhtenäisinä. Tällä saralla liittohallituksen tulisi olla aktiivisempi ja tarjota aluetoiminnan käyttöön vahvaa tukea ja resursseja.

Lisäksi meidän tulee korostetusti ottaa vastuuta nuorten äänenä toimimisessa sekä pyrkiä luomaan puitteet aktiivitoiminnalle parhaimmalla mahdollisella tavalla. Toiminnasta kiinnostuneiden mukaan houkuttelemisen ja sitouttamisen pitää olla kantava teema, jota pidämme jatkuvasti esillä. Meidän ei tule sulkeutua omiin verkostoihimme, vaan avoimesti ojentaa kätemme ulospäin, jotta mahdollisten uusien jäsenten kiinnostus saadaan materialisoitua aktiiviseksi osallistumiseksi.

Muutoksen maailmassa voi saada aikaan vain omalla toiminnalla. Siksi on meidän vastuullamme tukea jokaisen toimijuutta parhaamme mukaan. Eurooppanuorten tulee olla kaikkien järjestö kaikkia varten ja tätä tavoitetta meidän tulee pyrkiä edistämään ensi vuonna.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Sed posuere interdum sem. Quisque ligula eros ullamcorper quis, lacinia quis facilisis sed sapien.

 

Asetu ehdolle Eurooppanuorten liittohallitukseen!

Asetu ehdolle Eurooppanuorten liittohallitukseen! Ohjeet ehdolle asettumiseen julkaistaan 15.9.
Lisätietoa hakemiseen ja ehdolle asettumiseen löydät täältä.

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Sed posuere interdum sem. Quisque ligula eros ullamcorper quis, lacinia quis facilisis sed sapien.

 

Ilmoittautuminen liittokokoukseen on auki

Liittokokoukseen on mahdollista osallistua etäyhteyksin tai kokouspaikalla. Etäyhteydellä osallistuminen on mahdollista vain ennakkoon liittokokoukseen ilmoittautuneille.

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Sed posuere interdum sem. Quisque ligula eros ullamcorper quis, lacinia quis facilisis sed sapien.

 

Kutsu Eurooppanuoret ry:n sääntömääräiseen liittokokoukseen

Tervetuloa Eurooppanuorten sääntömääräiseen liittokokoukseen vaikuttamaan ja päättämään järjestön toiminnasta ja valitsemaan liittohallituksen luottamustoimijat vuodelle 2022!