7.11.2023

Venla Laine

Hei,

Olen Venla Laine 21-vuotias alun perin lahtelainen, nykyään Kuopiossa asusteleva yhteiskuntatieteiden ylioppilas. Kansainvälisyys, kestävä kehitys ja verkostoituminen ovat itselleni tärkeitä asioita. Minulta löytyy ehdotonta paloa ja intoa asioihin, joita pidän itselleni tärkeinä. Kun lähden johonkin mukaan, teen sen täysillä tai en ollenkaan. Toimin kevään 2023 eduskuntavaaleissa kolmannen kauden kansanedustajan kampanjapäällikkönä, joten tiedän mitä tavoitteiden saavuttaminen ja asioissa onnistuminen konkreettisesti vaatii. Tämä kasvatti kiinnostustani poliittiseen vaikuttamiseen, ja se onkin yksi tärkeimmistä syistä, miksi nyt haen liittohallitukseen.

Luonteeltani olen reipas, rehellinen ja rento tyyppi, joka rakastaa vapaa-ajalla ulkoilua ja urheilua. Yli kymmenen vuoden kilpaurheilu-urani aikana opin, että tavoitteiden eteen täytyy tehdä töitä, jotta ne on mahdollista saavuttaa. Kova työ palkitaan, mutta täytyy olla valmis kohtaamaan myös haasteita. Ihmisenä olen todella luonnonläheinen, rakastan eläimiä ja minulle tärkeitä ihmisiä koko sydämestäni. Uskon siihen, että hyvä tulee hyvän luo.

Kun on intoa ja ideoita täynnä, niin on mahdollista saada asioita aikaan. Omiin vahvuuksiini kuuluu ehdottomasti kansainvälinen osaaminen sekä kiinnostus erilaisia kieliä kohtaan. Puhunkin viittä eri kieltä ja olen erittäin kiinnostunut matkustamisesta, kulttuureista, sekä kansainvälisistä suhteista. Näistä konkreettisesti kertoo myös vaihtovuoteni Rotaryn kautta Kanadassa. En voi ikinä korostaa ja antaa liikaa kiitosta ihmissuhteilleni ympäri maailmaa, ja sille kuinka paljon ne ovat mahdollistaneet minulle asioita.

Syy, miksi minut tulisi valita liittohallitukseen on se, että minulla on aitoa intohimoa ja halua työskennellä Eurooppanuorten tavoitteiden ja arvojen eteen. Uskon, että yhdessä meidän on mahdollista saavuttaa upeita asioita ja työskennellä meille, Eurooppanuorille tärkeiden arvojen eteen. Tämän vuoksi haen luottamustanne päästä osaksi liittohallitusta. Valitettavasti olen tänä vuonna estynyt osallistumaan liittokokoukseen paikan päällä henkilökohtaisten syiden vuoksi, mutta toivotan teille kaikille antoisaa viikonloppua liittokokouksessa. Toivon pääseväni osaksi huipputiimiänne. Kiitos etukäteen luottamuksestanne, toivottavasti tapaamme liittohallituksen luottamustehtävien parissa.

Parhain terveisin,
Venla Laine

X: lainevenlaa
LinkedIn: Venla Laine
Instagram: lainevenla

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Sed posuere interdum sem. Quisque ligula eros ullamcorper quis, lacinia quis facilisis sed sapien.

 

Asetu ehdolle Eurooppanuorten liittohallitukseen!

Asetu ehdolle Eurooppanuorten liittohallitukseen! Ohjeet ehdolle asettumiseen julkaistaan 15.9.
Lisätietoa hakemiseen ja ehdolle asettumiseen löydät täältä.

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Sed posuere interdum sem. Quisque ligula eros ullamcorper quis, lacinia quis facilisis sed sapien.

 

Ilmoittautuminen liittokokoukseen on auki

Liittokokoukseen on mahdollista osallistua etäyhteyksin tai kokouspaikalla. Etäyhteydellä osallistuminen on mahdollista vain ennakkoon liittokokoukseen ilmoittautuneille.

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Sed posuere interdum sem. Quisque ligula eros ullamcorper quis, lacinia quis facilisis sed sapien.

 

Kutsu Eurooppanuoret ry:n sääntömääräiseen liittokokoukseen

Tervetuloa Eurooppanuorten sääntömääräiseen liittokokoukseen vaikuttamaan ja päättämään järjestön toiminnasta ja valitsemaan liittohallituksen luottamustoimijat vuodelle 2022!